Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιό εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Icel absolute steel μαχαίρι άρτου 20 εκ. λαβή ΙΝΟΧ

45.00
5200
εξαντλήθηκε!

Εμείς στα (kouzinika.gr) θα προσθέσουμε το email σας σε μια ειδική λίστα για το συγκεκριμένο προϊόν. Μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email και στην συνέχεια το email σας θα διαγραφεί άμεσα και δια παντός.

Κάποια άτομα από το προσωπικό μας που έχουν πρόσβαση στην σελίδα διαχείρισης της ιστοσελίδας μας, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την ειδική λίστα. Αν επιθυμείτε την διαγραφή του email σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο info@kouzinika.gr.

Αν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας έχουν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή (Αρχή προστασίας δεδομένων). Δεν έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με λάθος τρόπο! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι από τον νόμο να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμά σας.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Περιγραφή

Τα μαχαίρια της σειράς Absolute Steel της Icel, είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο ζύγισμα των μαχαιριών, αλλά και στο design. Η λαβή τους είναι ανοξείδωτη και η λάμα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα για να κόβουν τέλεια. Το αποτέλεσμα είναι ένα στιβαρό και εύχρηστο μαχαίρι, αλλά και υγιεινό εξαιτίας της ανοξείδωτης λαβής η οποία δεν πιάνει μικρόβια. Μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων, με την προϋπόθεση να σκουπίζονται αμέσως μετά το τέλος της πλύσης.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Icel
Διαστάσεις :
ΜxΠ 32.5x2.5 εκ.
Πλυντήριο πιάτων:
Ναι
Χώρα κατασκευής:
Πορτογαλία

Μεταφορικά

• Για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά το κόστος είναι € 3,50

• Για παραγγελίες άνω των € 90 και ως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!

• Όλες οι αποστολές αποστέλλονται με ACS το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα