Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιό εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Μεταφερόμαστε!

Τι πρέπει να ξέρετε:

Μεταφέρουμε την έδρα μας και την αποθήκη σε νέα διεύθυνση. Ως εκ τούτου ΔΕΝ θα πραγματοποιούνται αποστολές παραγγελιών μέχρι την Τρίτη 22/5/2019. Αν έχετε ερωτήσεις παρακαλούμε προτιμήστε την αποστολή e-mail στο info@kouzinika.gr.


Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ουσία αυτό που κάνουμε είναι κλείσιμο του φυσικού μας καταστήματος και διατήρηση μόνο του ηλεκτρονικού. Παράλληλα θα γίνουν κάποιες εργασίες αναβάθμισης της ιστοσελίδας μας με σκοπό την βελτίωση της παροχής των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Όσον αφορά στα προϊόντα που θα προσφέρουμε, θα διατηρηθεί η ίδια φιλοσοφία, δηλαδή κορυφαία σχέση τιμής-ποιότητας με αύξησης της ποικιλίας μας και ενίσχυση της θέσης μας.
Για τους Ηρακλειώτες:
Κατ' αρχάς σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη που μας παρείχατε τα τελευταία 55 χρόνια στο φυσικό μας κατάστημα. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.
Η νέα μας διεύθυνση θα είναι Αγίου Τίτου 22. Θα λειτουργεί μόνο αποθήκη, συνεπώς δεν θα μπορείτε να δείτε προϊόντα από κοντά. Σύντομα θα προστεθεί στην ιστοσελίδα μας ως τρόπος αποστολής "παραλαβή από τον χώρο μας".
Σας ευχαριστούμε!