Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιό εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Σαπούνι ανοξείδωτο με πλαστική βάση

9.00
6421
εξαντλήθηκε!

Εμείς στα (kouzinika.gr) θα προσθέσουμε το email σας σε μια ειδική λίστα για το συγκεκριμένο προϊόν. Μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email και στην συνέχεια το email σας θα διαγραφεί άμεσα και δια παντός.

Κάποια άτομα από το προσωπικό μας που έχουν πρόσβαση στην σελίδα διαχείρισης της ιστοσελίδας μας, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την ειδική λίστα. Αν επιθυμείτε την διαγραφή του email σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο info@kouzinika.gr.

Αν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας έχουν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή (Αρχή προστασίας δεδομένων). Δεν έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με λάθος τρόπο! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι από τον νόμο να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμά σας.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Περιγραφή

Εξαιρετικά χρήσιμο ανοξείδωτο σαπούνι για εύκολη εξουδετέρωση δυσάρεστων οσμών από τα χέρια σας, όπως σκόρδο, κρεμμύδι ή ψάρι. Χρησιμοποιήστε το όπως ένα απλό σαπούνι, τρίψτε το στα χέρια σας κάτω από την βρύση για 30 δευτερόλεπτα και οι οσμές θα εξαφανιστούν. Δεν χρειάζεται ποτέ αντικατάσταση καθώς δεν φθείρεται και δεν περιέχει καθόλου χημικές ουσίες που θα μπορούσαν να βλάψουν το δέρμα ή το περιβάλλον. Περιλαμβάνεται πρακτική πλαστική βάση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Kitchen Craft
Διαστάσεις :
ΜxΠxΥ 8.8x4.5x2 εκ.
Πλυντήριο πιάτων:
Όχι

Μεταφορικά

• Για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά το κόστος είναι € 3,50

• Για παραγγελίες άνω των € 90 και ως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!

• Όλες οι αποστολές αποστέλλονται με ACS το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα