Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιό εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Τηγάνι Palladium Ecolux με κεραμική επίστρωση Ø28εκ.

0.00
7951
εξαντλήθηκε!

Περιγραφή

Τηγάνι διαμέτρου 28 εκ. με κεραμική αντικολλητική επίστρωση Cera-Tech.

Κεραμική αντικολλητική επίστρωση και κρύα σφυρηλάτηση: τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στην αγορά σήμερα. Η ιταλική εταιρία Flonal είναι από τις πρώτες που τις χρησιμοποίησαν. Η κεραμική επίστρωση Cera-Tech, χάρη στην εξαιρετικά πυκνή δομή των μορίων που την συνθέτουν, προσφέρει μια σταθερή, μη πορώδη επιφάνεια που αντέχει στις γρατζουνιές, την τριβή και τις υψηλές θερμοκρασίες (έως 450°C), ενώ διατηρεί πολύ καλές αντικολλητικές ιδιότητες.

Η τεχνική ψυχρής σφυρηλάτησης, βελτιώνει την ποιότητα του προϊόντος, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Είναι κατάλληλα για όλες τις εστίες (εκτός τις επαγωγικές).

Η παραγωγική διαδικασία της κεραμικής επίστρωσης Cera-Tech, γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες, επιτυγχάνοντας έτσι σημαντική οικονομία σε ενέργεια και συνεπώς σε χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Flonal
Διαστάσεις :
ΦxΒ 28x5 εκ.
Πλυντήριο πιάτων:
Ναι
Χώρα κατασκευής:
Ιταλία
Υλικά κατασκευής:
Αλουμίνιο με κεραμική αντικολλητική επίστρωση

Μεταφορικά

• Για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά το κόστος είναι € 3,50

• Για παραγγελίες άνω των € 90 και ως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!

• Όλες οι αποστολές αποστέλλονται με ACS το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα