Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιo εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Ακονιστής μαχαιριών 3 σταδίων SL-1689

6.90
10614
Σε απόθεμα
+

Περιγραφή

Όταν τα μαχαίρια σας είναι κοφτερά, η δουλειά στην κουζίνα γίνεται πολύ πιο γρήγορα, εύκολα και σωστά.

Το ακονιστήρι μαχαιριών 3 σταδίων που θα βρείτε στα kouzinika.gr θα σας βοηθήσει να ακονίσετε τα μαχαίρια σας και να τα διατηρείτε κοφτερά.

Διαθέτει 3 θέσεις:

FINE (ή FINISH) με κεραμικές ράβδους

COARSE (ή SHARPEN) με ράβδους από βολφράμιο και χάλυβα

CERAMIC (ή PREP) με ράβδους από διαμάντι.

Μπορείτε να ακονίσετε όλα τα μαχαίρια με ίσια, μεταλλική λάμα (και αυτά με αντικολλητική επίστρωση). Δεν είναι κατάλληλο για μαχαίρια με κεραμική λάμα ή οδοντωτή.

Τρόπος χρήσης:

Για να ακονίσετε την λάμα, τοποθετήστε το μαχαίρι, πιέστε λίγο προς τα κάτω και τραβήξτε. Μην σπρώχνετε το μαχαίρι, μπορεί να κάνετε ζημιά στην λάμα.

1. Αν το μαχαίρι σας είναι λίγο στομωμένο (δλδ κόβει αλλά όχι καλά, είναι λίγο αμβλύ) τότε περάστε το 5-6 φορές από την θέση FINE (ή FINISH).

2. Αν το μαχαίρι σας είναι στομωμένο (δλδ δεν κόβει, είναι αμβλύ) τότε περάστε το 5-6 φορές από την θέση CERAMIC (ή PREP) και μετά από την θέση FINE (ή FINISH).

3. Αν το μαχαίρι σας είναι εντελώς στομωμένο (δλδ δεν κόβει καθόλου, είναι πολύ αμβλύ) τότε περάστε το 5-6 φορές από την θέση COARSE (ή SHARPEN), μετά από την CERAMIC (ή PREP) και τέλος από την θέση FINE (ή FINISH).

Δεν πλένεται! Γυρίστε το ανάποδα για να πέσουν τυχόν ρινίσματα και καθαρίστε με ένα πινέλο. Αν θέλετε βγάλτε την κεφαλή και καθαρίστε την λαβή με ένα βρεγμένο πανί.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις :
ΜxΠ 20 x 4,5 εκ.
Πλυντήριο πιάτων:
Όχι
Χώρα κατασκευής:
Κίνα
Υλικά κατασκευής:
Πλαστικό

Μεταφορικά

• Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 29 € (ως 2 κιλά, όχι αντικαταβολή)

• Κόστος μεταφορικών από 3,20 €

• Όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα