Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιo εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Καλάθι/ατμοβραστήρας Vaporette ΙΝΟΧ Ø 19-27εκ.

11.00
2056
εξαντλήθηκε!

Εμείς στα (kouzinika.gr) θα προσθέσουμε το e-mail σας σε μια ειδική λίστα για το συγκεκριμένο προϊόν. Μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email και στην συνέχεια το email σας θα διαγραφεί άμεσα και δια παντός.

Κάποια άτομα από το προσωπικό μας που έχουν πρόσβαση στην σελίδα διαχείρισης της ιστοσελίδας μας, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την ειδική λίστα. Αν επιθυμείτε την διαγραφή του email σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο info@kouzinika.gr.

Αν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας έχουν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή (Αρχή προστασίας δεδομένων). Δεν έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με λάθος τρόπο! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι από τον νόμο να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμά σας.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Περιγραφή

Τα φαγητά που μαγειρεύονται στον ατμό διατηρούν τις βιταμίνες τους αναλλοίωτες. Με αυτό το διάτρητο πτυσσόμενο καλάθι μπορείτε να μετατρέψετε την κατσαρόλα σας σε ατμομάγειρα εύκολα και γρήγορα. Τοποθετήστε το σε μια κατσαρόλα διαμέτρου 19 εκ. ή μεγαλύτερη, ρίξτε νερό (τόσο όσο να καλύψει τον πάτο του) και μαγειρέψτε στον ατμό κρέας, ψάρι, λαχανικά κλπ. Όταν τελειώσετε το μαγείρεμα, πιάστε το από την λαβή που έχει στο κέντρο (με προσοχή γιατί καίει!) και σηκώστε το. Διάμετρος καλαθιού: 19-27 εκατοστά. Απόσταση καλαθιού από τον πάτο της κατσαρόλας: 2 εκατοστά.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Metaltex
Διαστάσεις :
Φ 19-27 εκ.
Πλυντήριο πιάτων:
Ναι
Χώρα κατασκευής:
Κίνα

Μεταφορικά

• Κόστος μεταφορικών από 3 €

• Αποστολή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα