Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιo εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Μαντεμένια γκριλιέρα στρογγυλή 2 λαβές Ø 30 εκ.

56.00
8357
εξαντλήθηκε!

Εμείς στα (kouzinika.gr) θα προσθέσουμε το e-mail σας σε μια ειδική λίστα για το συγκεκριμένο προϊόν. Μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email και στην συνέχεια το email σας θα διαγραφεί άμεσα και δια παντός.

Κάποια άτομα από το προσωπικό μας που έχουν πρόσβαση στην σελίδα διαχείρισης της ιστοσελίδας μας, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την ειδική λίστα. Αν επιθυμείτε την διαγραφή του email σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο info@kouzinika.gr.

Αν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας έχουν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή (Αρχή προστασίας δεδομένων). Δεν έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με λάθος τρόπο! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι από τον νόμο να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμά σας.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Περιγραφή

Στρογγυλή μαντεμένια γκριλιέρα με 2 χειρολαβές και 2 στόμια εκροής. Είναι κατάλληλη για κάθε είδους εστία και για τον φούρνο.

Το ψήσιμο σε μαντεμένια γκριλιέρα είναι το ίδιο με του barbeque. Άλλωστε μια καλή ψησταριά είναι εφοδιασμένη με μαντεμένιες σχάρες. Ο τρόπος χρήσης είναι ακριβώς ο ίδιος: αφού ζεσταθεί το σκεύος, τοποθετούμε το κρέας και μετά από 1-2 λεπτά το γυρνάμε. Έτσι δημιουργείται και από τις 2 πλευρές ένα προστατευτικό στρώμα που σφραγίζει μέσα στο κρέας την υγρασία κι έτσι – όταν τελειώσουμε το ψήσιμο - γίνεται ζουμερό και μαλακό. Παράλληλα δημιουργούνται οι χαρακτηριστικές γραμμές πάνω στο κρέας, ακριβώς όπως το ψήσιμο στην ψησταριά!

Τα σκεύη της Lava είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας χυτοσίδηρο, ανθεκτικά, 100% ανακυκλώσιμα και κατάλληλα για όλες τις εστίες και τις επαγωγικές. Τα μαντεμένια σκεύη μεταφέρουν την θερμότητα με πιο αργό ρυθμό στο φαγητό, επιτρέποντας έτσι ομοιόμορφο ψήσιμο, χωρίς να χάνονται τα υγρά. Έτσι το φαγητό σας γίνεται μαλακό και ζουμερό. Επιπλέον από την στιγμή που θα ζεσταθούν, διατηρούν την θερμοκρασία τους για διπλάσιο χρόνο από τα κοινά σκεύη κι έτσι κάνετε οικονομία στο ρεύμα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Lava
Διαστάσεις :
ΦxΥ 30x4 εκ.
Πλυντήριο πιάτων:
Όχι
Χώρα κατασκευής:
Τουρκία
Υλικά κατασκευής:
Χυτοσίδηρος (μαντέμι)

Μεταφορικά

• Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 29 € (ως 2 κιλά, όχι αντικαταβολή)

• Κόστος μεταφορικών από 3 €

• Αποστολή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα