Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιo εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Μαχαίρι Victorinox πριονωτό 10 cm κόκκινη λαβή 6.7731

4.90
5464
εξαντλήθηκε!

Εμείς στα (kouzinika.gr) θα προσθέσουμε το e-mail σας σε μια ειδική λίστα για το συγκεκριμένο προϊόν. Μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email και στην συνέχεια το email σας θα διαγραφεί άμεσα και δια παντός.

Κάποια άτομα από το προσωπικό μας που έχουν πρόσβαση στην σελίδα διαχείρισης της ιστοσελίδας μας, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την ειδική λίστα. Αν επιθυμείτε την διαγραφή του email σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο info@kouzinika.gr.

Αν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας έχουν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή (Αρχή προστασίας δεδομένων). Δεν έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με λάθος τρόπο! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι από τον νόμο να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμά σας.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Περιγραφή

Τα μαχαίρια της Victorinox κατασκευάζονται στην Ελβετία από χάλυβα υψηλής ποιότητας, ενώ οι λαβές είναι από πλαστικό (πολυπροπυλένιο) κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων. Η κλασσική σειρά μικρών μαχαιριών κουζίνας, περιλαμβάνει 8 διαφορετικά μαχαίρια με λαβές σε 2 χρώματα, κόκκινο και μαύρο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Victorinox
Διαστάσεις :
ΜxΠ 20.5x2 εκ.
Πλυντήριο πιάτων:
Ναι
Χώρα κατασκευής:
Ελβετία

Μεταφορικά

• Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 29 € (ως 2 κιλά, όχι αντικαταβολή)

• Κόστος μεταφορικών από 3 €

• Όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα