Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιo εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Μυλοκόπτης Svim Multi Grater Νο 520

5.90
8595
εξαντλήθηκε!

Εμείς στα (kouzinika.gr) θα προσθέσουμε το e-mail σας σε μια ειδική λίστα για το συγκεκριμένο προϊόν. Μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email και στην συνέχεια το email σας θα διαγραφεί άμεσα και δια παντός.

Κάποια άτομα από το προσωπικό μας που έχουν πρόσβαση στην σελίδα διαχείρισης της ιστοσελίδας μας, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την ειδική λίστα. Αν επιθυμείτε την διαγραφή του email σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο info@kouzinika.gr.

Αν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας έχουν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή (Αρχή προστασίας δεδομένων). Δεν έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με λάθος τρόπο! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι από τον νόμο να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμά σας.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Περιγραφή

Ο Μυλοκόπτης Multi Grater της Svim είναι ένας χειροκίνητος περιστροφικός τρίφτης με τρεις ανοξείδωτους δίσκους διαφορετικού μεγέθους κοπής. Τρίβει τυρί, φρυγανιά, μπισκότα, ξηρούς καρπούς και σοκολάτα κουβερτούρα.

• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας πάνω από το γλυκό ή το φαγητό.

• Τρίβει συνδυασμούς υλικών όπως διάφορα τυριά μαζί ή ξηρούς καρπούς με σοκολάτα και μπισκότα.

Ο Μυλοκόπτης Multi Grater είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Svim
Διαστάσεις :
ΦxΥ 8,5 x 9,5 εκ.
Πλυντήριο πιάτων:
Όχι
Χώρα κατασκευής:
Ελλάς
Υλικά κατασκευής:
Πλαστικό,ανοξείδωτος χάλυβας

Μεταφορικά

• Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 29 € (ως 2 κιλά, όχι αντικαταβολή)

• Κόστος μεταφορικών από 3 €

• Όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα