Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιo εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Μύλος άλεσης λιναρόσπορου Νο 1183

38.90
10395
Σε απόθεμα
+

Περιγραφή

Τα οφέλη από την κατανάλωση λιναρόσπορου είναι πολλά. Αν κάνετε μια μικρή έρευνα στο internet, θα ανακαλύψετε ότι τα πλεονεκτήματά του είναι τόσο πολλά, που πολλοί τον κατατάσσουν στις σούπερ τροφές. Ωστόσο επειδή έχει σκληρό κέλυφος, είναι δύσπεπτος και γι αυτό συνιστάται η κατανάλωσή του ως αλεσμένου και μάλιστα φρεσκοαλεσμένου λόγω της γρήγορης οξείδωσης των ευεργετικών συστατικών του.Ο νέος μύλος άμεσης λιναρόσπορου Westmark κάνει ακριβώς αυτό. Σας επιτρέπει να αλέθετε τον λιναρόσπορο λίγο πριν την κατανάλωσή του, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις βιταμίνες του. Ο μηχανισμός που αλέθει τον σπόρο είναι κατασκευασμένος από κεραμικό υλικό, που σημαίνει ότι δεν σκουριάζει, είναι απόλυτα ασφαλής για επαφή με τα τρόφιμα και τον σημαντικότερο δεν αλλοιώνει τις βιταμίνες του λιναρόσπορου.

Ο μύλος στερεώνεται στον πάγκο ή το τραπέζι της κουζίνας σας με βοήθεια ενός σφιγκτήρα και είναι εξαιρετικά δυνατός και αποτελεσματικός. Εκτός από λιναρόσπορο μπορείτε να αλέσετε και άλλους σπόρους όπως πιπέρι, παπαρουνόσπορο και μικρές ποσότητες σιτηρών. Μπορείτε να ρυθμίσετε πόσο λεπτό θα αλέσετε το σπόρο, από το παξιμάδι στερέωσης της μανιβέλας.

Στερεώνεται σε επίπεδη και σταθερή επιφάνεια μέγιστου πάχους 4 εκατοστών.

Ο κεραμικός κοχλίας πλένεται στο χέρι, ο μύλος μπορεί να πλυθεί και στο πλυντήριο.

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε τον μύλο άδειο (χωρίς σπόρους), υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί ο μηχανισμός.

Διαστάσεις χοάνης: μήκος x πλάτος x βάθος: 6,5 x 5 x 3,5 εκ.

Διάμετρος μηχανισμού: 4 εκ.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Westmark
Διαστάσεις :
ΥxΠ 17 x 12 εκ.
Πλυντήριο πιάτων:
Όχι
Χώρα κατασκευής:
Κίνα
Υλικά κατασκευής:
PP, TPE, POM, Ceramic

Μεταφορικά

• Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 29 € (ως 2 κιλά, όχι αντικαταβολή)

• Κόστος μεταφορικών από 3,20 €

• Όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα