Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιo εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Ψύκτης για μπουκάλι

12.90
2907
εξαντλήθηκε!

Εμείς στα (kouzinika.gr) θα προσθέσουμε το e-mail σας σε μια ειδική λίστα για το συγκεκριμένο προϊόν. Μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email και στην συνέχεια το email σας θα διαγραφεί άμεσα και δια παντός.

Κάποια άτομα από το προσωπικό μας που έχουν πρόσβαση στην σελίδα διαχείρισης της ιστοσελίδας μας, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την ειδική λίστα. Αν επιθυμείτε την διαγραφή του email σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο info@kouzinika.gr.

Αν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας έχουν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή (Αρχή προστασίας δεδομένων). Δεν έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με λάθος τρόπο! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι από τον νόμο να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμά σας.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Περιγραφή

Αυτός ο πρακτικός ψύκτης μπουκαλιού παγώνει τα ποτά σε λίγα λεπτά και τα διατηρεί για ώρες. Ταιριάζει στα περισσότερα μπουκάλια μέγιστης χωρητικότητας 2 λίτρων. Εύκολο στην αποθήκευση, δεν καταλαμβάνει χώρο.

Οδηγίες: τοποθετήστε τον ψύκτη στην κατάψυξη το λιγότερο 5 ώρες πριν την χρήση. Τυλίξτε το γύρω από το μπουκάλι που θέλετε να παγώσετε και σφίξτε το. Μετά από 5-10 λεπτά το ποτό είναι έτοιμο να σερβιριστεί και θα διατηρηθεί παγωμένο για ώρες. Φυλάξτε το στην κατάψυξη για άμεση χρήση. Καθαρίστε το με ένα υγρό πανί, μην το τοποθετείτε στο πλυντήριο πιάτων.

Δεν είναι κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων. Περιέχει μη τοξικό υγρό.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Metaltex
Διαστάσεις :
ΜxΠ 39x19.50 εκ.
Πλυντήριο πιάτων:
Όχι
Χώρα κατασκευής:
Ταϊβάν

Μεταφορικά

• Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 29 € (ως 2 κιλά, όχι αντικαταβολή)

• Κόστος μεταφορικών από 3 €

• Αποστολή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα