Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιo εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Round Red ηλεκτρικός μύλος πιπεριού-αλατιού Bodum

42.90
7251
εξαντλήθηκε!

Εμείς στα (kouzinika.gr) θα προσθέσουμε το e-mail σας σε μια ειδική λίστα για το συγκεκριμένο προϊόν. Μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email και στην συνέχεια το email σας θα διαγραφεί άμεσα και δια παντός.

Κάποια άτομα από το προσωπικό μας που έχουν πρόσβαση στην σελίδα διαχείρισης της ιστοσελίδας μας, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την ειδική λίστα. Αν επιθυμείτε την διαγραφή του email σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο info@kouzinika.gr.

Αν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας έχουν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή (Αρχή προστασίας δεδομένων). Δεν έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με λάθος τρόπο! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι από τον νόμο να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμά σας.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Περιγραφή

Ο ηλεκτρικός μύλος της Bodum διαθέτει έναν πλήρως ρυθμιζόμενο κεραμικό μηχανισμό για να τρίβετε το μαύρο πιπέρι ή το αλάτι στο επιθυμητό πάχος. Ενεργοποιείται με μια απλή κίνηση: κρατήστε τον με το ένα χέρι και δώστε του κλίση τουλάχιστον 90 μοιρών, ενώ για να σταματήσει, σηκώστε τον σε όρθια θέση. Λειτουργεί με 6 μικρές μπαταρίες τύπου ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται). Περιέχει μικρή ποσότητα πιπεριού τοποθετημένη από το εργοστάσιο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Bodum
Διαστάσεις :
ΥxΦ 20x5 εκ.
Πλυντήριο πιάτων:
Όχι
Υλικά κατασκευής:
Πλαστικό σώμα, κεραμικός μηχανισμός

Μεταφορικά

• Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 29 € (ως 2 κιλά, όχι αντικαταβολή)

• Κόστος μεταφορικών από 3 €

• Αποστολή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα