Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιό εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Σετ 3 κεραμικά μαχαίρια σε βάση

69.00
7682
εξαντλήθηκε!

Εμείς στα (kouzinika.gr) θα προσθέσουμε το email σας σε μια ειδική λίστα για το συγκεκριμένο προϊόν. Μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email και στην συνέχεια το email σας θα διαγραφεί άμεσα και δια παντός.

Κάποια άτομα από το προσωπικό μας που έχουν πρόσβαση στην σελίδα διαχείρισης της ιστοσελίδας μας, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την ειδική λίστα. Αν επιθυμείτε την διαγραφή του email σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο info@kouzinika.gr.

Αν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας έχουν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή (Αρχή προστασίας δεδομένων). Δεν έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με λάθος τρόπο! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι από τον νόμο να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμά σας.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Περιγραφή

Σετ μαχαιριών με κεραμική λάμα και χρωματιστή λαβή soft grip σε 3 υπέροχα χρώματα. Περιλαμβάνει 3 βασικά μαχαίρια κουζίνας καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας και παράλληλα στολίζει τον πάγκο της κουζίνας. Είναι κοφτερά, δεν σκουριάζουν, δεν οξειδώνουν τις τροφές και παραμένουν κοφτερά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συσκευασμένα σε όμορφο κουτί αποτελούν ιδανική επιλογή για δώρο.

Το σετ περιλαμβάνει:

● Μαχαίρι του σεφ με λάμα 15 εκ.

Μαχαίρι κουζίνας με λάμα 13 εκ.

Μαχαίρι κουζίνας με λάμα 10 εκ.

Ακρυλική διάφανη βάση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Taylors eye witness
Πλυντήριο πιάτων:
Όχι
Χώρα κατασκευής:
Κίνα
Υλικά κατασκευής:
Πλαστική λαβή soft grip, κεραμική λάμα, ακρυλική βάση

Μεταφορικά

• Για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά το κόστος είναι € 3,50

• Για παραγγελίες άνω των € 90 και ως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!

• Όλες οι αποστολές αποστέλλονται με ACS το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα