Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιo εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Σετ 5 μεζούρες ανοξείδωτες Pendo No 3061

22.90
10698
εξαντλήθηκε!

Εμείς στα (kouzinika.gr) θα προσθέσουμε το e-mail σας σε μια ειδική λίστα για το συγκεκριμένο προϊόν. Μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email και στην συνέχεια το email σας θα διαγραφεί άμεσα και δια παντός.

Κάποια άτομα από το προσωπικό μας που έχουν πρόσβαση στην σελίδα διαχείρισης της ιστοσελίδας μας, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την ειδική λίστα. Αν επιθυμείτε την διαγραφή του email σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο info@kouzinika.gr.

Αν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας έχουν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή (Αρχή προστασίας δεδομένων). Δεν έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με λάθος τρόπο! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι από τον νόμο να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμά σας.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Περιγραφή

Οι πολύχρωμες μεζούρες Pendo της Westmark σας βοηθάνε να μετράτε τα υλικά για την μαγειρική ή την ζαχαροπλαστική σας εύκολα και με ακρίβεια. Πάνω σε κάθε μεζούρα είναι χαραγμένη η χωρητικότητά της σε ml και κούπες. Κάθε κούπα έχει διαφορετικό χρώμα λαβής έτσι ώστε η διαδικασία της μέτρησης να γίνεται ακόμα πιο εύκολη, ακόμα και για τα παιδιά. Αποθηκεύονται όλες μαζί η μια μέσα στην άλλη και πιάνουν ελάχιστο χώρο στο συρτάρι.

Περιλαμβάνονται 5 μεζούρες με χωρητικότητα: 30 ml (1/8 της κούπας) - 60 ml (1/4 της κούπας) - 80 ml (1/3 της κούπας) - 125 ml (1/2 της κούπας) - 250 ml (1 κούπα)

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Westmark
Πλυντήριο πιάτων:
Ναι
Χώρα κατασκευής:
Κίνα
Υλικά κατασκευής:
Ανοξείδωτος χάλυβας, σιλικόνη

Μεταφορικά

• Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 29 € (ως 2 κιλά, όχι αντικαταβολή)

• Κόστος μεταφορικών από 3,20 €

• Όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα