Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιo εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Σετ σερβιρίσματος 6 τεμαχίων Gusta

22.95
10579
εξαντλήθηκε!

Εμείς στα (kouzinika.gr) θα προσθέσουμε το e-mail σας σε μια ειδική λίστα για το συγκεκριμένο προϊόν. Μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email και στην συνέχεια το email σας θα διαγραφεί άμεσα και δια παντός.

Κάποια άτομα από το προσωπικό μας που έχουν πρόσβαση στην σελίδα διαχείρισης της ιστοσελίδας μας, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την ειδική λίστα. Αν επιθυμείτε την διαγραφή του email σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο info@kouzinika.gr.

Αν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας έχουν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή (Αρχή προστασίας δεδομένων). Δεν έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με λάθος τρόπο! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι από τον νόμο να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμά σας.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Περιγραφή

Σετ σερβιρίσματος 6 τεμαχίων το οποίο περιλαμβάνει 3 μεταλλικές βάσεις σε 3 διαφορετικά μεγέθη, στις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε τα 2 μπολ και την στρογγυλή επιφάνεια από ξύλο μπαμπού. Τα κεραμικά μπολ πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.

Το σετ περιλαμβάνει:

• 3 ανεξάρτητες μεταλλικές βάσεις σε μαύρο χρώμα με ύψος 8, 12 και 17 cm και διάμετρο 12,5 cm.

• 2 κεραμικά μπολ με διαστάσεις: διάμετρος x ύψος: 12 x 4,5 cm

• 1 στρογγυλή επιφάνεια από μπαμπού με διάμετρο 12,5 cm.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Gusta
Πλυντήριο πιάτων:
Όχι
Χώρα κατασκευής:
Κίνα
Υλικά κατασκευής:
Χάλυβας, bamboo, κεραμικό υλικό.

Μεταφορικά

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19, υπάρχουν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών.

• Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 29 € (ως 2 κιλά, όχι αντικαταβολή)

• Κόστος μεταφορικών από 3 €

• Αποστολή με ACS το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα