Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιo εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Στοπ γάλακτος γυάλινο (pot watcher)

2.90
6173
εξαντλήθηκε!

Εμείς στα (kouzinika.gr) θα προσθέσουμε το e-mail σας σε μια ειδική λίστα για το συγκεκριμένο προϊόν. Μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email και στην συνέχεια το email σας θα διαγραφεί άμεσα και δια παντός.

Κάποια άτομα από το προσωπικό μας που έχουν πρόσβαση στην σελίδα διαχείρισης της ιστοσελίδας μας, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την ειδική λίστα. Αν επιθυμείτε την διαγραφή του email σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο info@kouzinika.gr.

Αν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας έχουν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή (Αρχή προστασίας δεδομένων). Δεν έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με λάθος τρόπο! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι από τον νόμο να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμά σας.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Περιγραφή

Πολλές φορές όταν βάλουμε μια κατσαρόλα γεμάτη με νερό να βράσει, επειδή καθυστερεί, συχνά την ξεχνάμε με αποτέλεσμα να χάνεται το νερό και ο χρόνος μας. Το συγκεκριμένο γυαλάκι το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα και μόλις ξεκινήσει να βράζει το νερό, χτυπάει στα τοιχώματα του σκεύους κι έτσι μας ειδοποιεί ότι ο βρασμός έχει ξεκινήσει. Έχει επικρατήσει να ονομάζεται στοπ (ή γυαλί) γάλακτος, επειδή χρησιμοποιείται κατά κόρον όταν βράζουμε γάλα (το οποίο αν το ξεχάσουμε φουσκώνει).

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Metaltex
Διαστάσεις :
ΦxΥ 8x0.4 εκ.
Πλυντήριο πιάτων:
Ναι
Χώρα κατασκευής:
Ταϊβάν
Υλικά κατασκευής:
Πυρίμαχο γυαλί

Μεταφορικά

• Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 29 € (ως 2 κιλά, όχι αντικαταβολή)

• Κόστος μεταφορικών από 3 €

• Αποστολή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα