Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιό εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Θερμόμετρο ψησίματος καρφί Νο 1269

7.50
8019
εξαντλήθηκε!

Εμείς στα (kouzinika.gr) θα προσθέσουμε το email σας σε μια ειδική λίστα για το συγκεκριμένο προϊόν. Μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email και στην συνέχεια το email σας θα διαγραφεί άμεσα και δια παντός.

Κάποια άτομα από το προσωπικό μας που έχουν πρόσβαση στην σελίδα διαχείρισης της ιστοσελίδας μας, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την ειδική λίστα. Αν επιθυμείτε την διαγραφή του email σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο info@kouzinika.gr.

Αν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας έχουν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή (Αρχή προστασίας δεδομένων). Δεν έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με λάθος τρόπο! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι από τον νόμο να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμά σας.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Περιγραφή

Για να ψηθεί σωστά το φαγητό μας στο φούρνο, πρέπει η θερμοκρασία στο εσωτερικό του να είναι η σωστή. Το ανοξείδωτο θερμόμετρο της Westmark σας βοηθάει να δείτε την θερμοκρασία μέσα στο κρέας και να καταλάβετε αν είναι ψημένο ή όχι. Καρφώστε το θερμόμετρο στο πιο παχύ σημείο του ψητού, προσέχοντας να μην ακουμπάει σε κόκαλο ή χόνδρο για να είναι σωστή η ένδειξη και με την βοήθεια του πίνακα θερμοκρασιών ελέγξτε την θερμοκρασία. Μπορείτε να το τοποθετήσετε από την αρχή του ψησίματος ή προς το τέλος.

Δεν περιέχει υδράργυρο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Westmark
Διαστάσεις :
ΜxΦ 14x5.3 εκ.
Πλυντήριο πιάτων:
Όχι
Υλικά κατασκευής:
Ανοξείδωτος χάλυβας

Μεταφορικά

• Για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά το κόστος είναι € 3,00

• Για παραγγελίες άνω των € 90 και ως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!

• Όλες οι αποστολές αποστέλλονται με ACS το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα

• Λόγω καλοκαιρινών διακοπών δεν θα αποστέλλονται παραγγελίες από 3-14 Αυγούστου!​