Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιo εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Βουρτσάκι πιάτων Lola original

2.50
8796
εξαντλήθηκε!

Εμείς στα (kouzinika.gr) θα προσθέσουμε το e-mail σας σε μια ειδική λίστα για το συγκεκριμένο προϊόν. Μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email και στην συνέχεια το email σας θα διαγραφεί άμεσα και δια παντός.

Κάποια άτομα από το προσωπικό μας που έχουν πρόσβαση στην σελίδα διαχείρισης της ιστοσελίδας μας, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την ειδική λίστα. Αν επιθυμείτε την διαγραφή του email σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο info@kouzinika.gr.

Αν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας έχουν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή (Αρχή προστασίας δεδομένων). Δεν έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με λάθος τρόπο! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι από τον νόμο να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμά σας.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Περιγραφή

Βουρτσάκι για πιάτα με ξύλινη λαβή και τρίχα από χόρτο με μεγάλη αντοχή στην σκληρή χρήση και στο καυτό νερό.

Πιθανώς όσοι από εσάς είναι κάποιας ηλικίας να έχετε στο μυαλό σας την μητέρα σας να καθαρίζει τα πιάτα με ένα καφέ χόρτινο βουρτσάκι. Αυτό το βουρτσάκι ήταν η Lola και πρωτοήρθε στην Ελλάδα την δεκαετία του 1950 και είχε καταφέρει να μπει στα περισσότερα νοικοκυριά. Και όχι τυχαία καθώς αντέχει στην σκληρή χρήση και στο καυτό νερό. Άλλωστε όλα τα βουρτσάκια πιάτων έχουν δανειστεί το όνομά της και ονομάζονται "βουρτσάκι λολα". Με την εμφάνιση των αντικολλητικών σκευών, η λόλα έγινε απαραίτητη, καθώς είναι μαλακή και δεν τα χαράζει, αλλά και αρκετά σκληρή για να καθαρίζουν.

Όσοι την ξέρετε, έχετε τώρα την ευκαιρία να την ξαναπιάσετε στα χέρια σας. Οι υπόλοιποι, δοκιμάστε την. Είναι σίγουρο ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Lola
Διαστάσεις :
ΜxΠ 25 x 5 εκ.
Πλυντήριο πιάτων:
Όχι
Χώρα κατασκευής:
Γερμανία
Υλικά κατασκευής:
Λαβή από ξύλο. Τρίχα από χόρτο.

Μεταφορικά

• Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 29 € (ως 2 κιλά, όχι αντικαταβολή)

• Κόστος μεταφορικών από 3,20 €

• Όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα