Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιo εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Χορτόμυλος julienne με 3 ανοξείδωτους δίσκους

19.00
6079
εξαντλήθηκε!

Εμείς στα (kouzinika.gr) θα προσθέσουμε το e-mail σας σε μια ειδική λίστα για το συγκεκριμένο προϊόν. Μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email και στην συνέχεια το email σας θα διαγραφεί άμεσα και δια παντός.

Κάποια άτομα από το προσωπικό μας που έχουν πρόσβαση στην σελίδα διαχείρισης της ιστοσελίδας μας, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την ειδική λίστα. Αν επιθυμείτε την διαγραφή του email σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο info@kouzinika.gr.

Αν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας έχουν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή (Αρχή προστασίας δεδομένων). Δεν έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με λάθος τρόπο! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι από τον νόμο να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμά σας.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Περιγραφή

Ο μύλος αυτός έχει 3 ανοξείδωτους δίσκους για χίλιες δυο χρήσεις. Τρίβει, αλέθει και κόβει πρακτικά τα πάντα. Χρησιμοποιήστε τον για λαχανικά, πατάτες, τυρί, λάχανο, καρότο, φρούτα κλπ. Έχει 3 ποδαράκια που κλείνουν για να πιάνει μικρότερο χώρο στο ντουλάπι, ενώ είναι εφοδιασμένα με λαστιχένιες τάπες για να μην γλιστράει ο μύλος όταν τον χρησιμοποιείτε.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Metaltex
Διαστάσεις :
ΜxΠxΥ 26x19x9.5 εκ.
Πλυντήριο πιάτων:
Όχι
Χώρα κατασκευής:
Κίνα

Μεταφορικά

• Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 29 € (ως 2 κιλά, όχι αντικαταβολή)

• Κόστος μεταφορικών από 3 €

• Αποστολή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα

Συνημμένα

Οδηγίες χρήσης (Julienne_mtx.pdf, 83 Kb) [Λήψη]