Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιo εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

AMT World's Best Pan αντικολλητική γκριλιέρα 28 x 28 x 5 cm

99.99
9322
εξαντλήθηκε!

Εμείς στα (kouzinika.gr) θα προσθέσουμε το e-mail σας σε μια ειδική λίστα για το συγκεκριμένο προϊόν. Μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email και στην συνέχεια το email σας θα διαγραφεί άμεσα και δια παντός.

Κάποια άτομα από το προσωπικό μας που έχουν πρόσβαση στην σελίδα διαχείρισης της ιστοσελίδας μας, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την ειδική λίστα. Αν επιθυμείτε την διαγραφή του email σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο info@kouzinika.gr.

Αν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας έχουν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή (Αρχή προστασίας δεδομένων). Δεν έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με λάθος τρόπο! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι από τον νόμο να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμά σας.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Περιγραφή

Αντικολλητική γκριλιέρα της AMT Gastroguss, της εταιρείας που κατασκευάζει τηγάνια που έχουν βραβευτεί ως τα καλύτερα στον κόσμο. Διαστάσεις: 28 x 28 cm.

Τα αντικολλητικά τηγάνια της AMT Gastroguss δεν έχουν τυχαία χαρακτηριστεί ως τα καλύτερα τηγάνια στον κόσμο. Η διαδικασία παραγωγής από την αρχή ως το τελικό προϊόν, επιτρέπει στην AMT Gastroguss να δίνει 25 χρόνια εγγύηση κατά του σκεβρώματος στα σκεύη της και να μην φοβάται οποιοδήποτε τεστ αντοχής.

• σώμα από χυτό αλουμίνιο με πάτο πάχους 9 mm: για ομοιόμορφη και γρήγορη κατανομή της θερμότητας σε όλο το σκεύος και εξαιρετική οικονομία ρεύματος.

• μετά την χύτευση του αλουμινίου, ακολουθούν 5 στάδια: αμμοβολή, επίστρωση με πλάσμα τιτανίου, επίστρωση με σωματίδια πέτρας, αντιδιαβρωτική επίστρωση και αντιβακτηριδιακή αντικολλητική επίστρωση Lotan®

• Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
AMT Gastroguss
Διαστάσεις :
ΜxΠxΥ 28x28x5 εκ.
Πλυντήριο πιάτων:
Ναι
Χώρα κατασκευής:
Γερμανία
Υλικά κατασκευής:
Χυτό αλουμίνιο με αντικολλητική επίστρωση

Μεταφορικά

• Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 29 € (ως 2 κιλά, όχι αντικαταβολή)

• Κόστος μεταφορικών από 3 €

• Αποστολή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα