Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε πιo εύκολη την περιήγηση στην σελίδα μας. Πατώντας ΟΚ αποδέχεστε την χρήση τους. OK

Μύλος αλέσεως λιναρόσπορου Νο 1179

[δεν έχει οριστεί τιμή]
7719
εξαντλήθηκε!

Περιγραφή

Ο μαντεμένιος μύλος λιναρόσπορου έχει καταργηθεί!
Αντικαταστάθηκε από τον πλαστικό μύλο με κεραμικό μηχανισμό.

Τα οφέλη από την κατανάλωση λιναρόσπορου είναι πολλά. Αν κάνετε μια μικρή έρευνα στο internet, θα ανακαλύψετε ότι τα πλεονεκτήματά του είναι τόσο πολλά, που πολλοί τον κατατάσσουν στις σούπερ τροφές. Ωστόσο επειδή έχει σκληρό κέλυφος, είναι δύσπεπτος και γι αυτό συνιστάται η κατανάλωσή του ως αλεσμένου και μάλιστα φρεσκοαλεσμένου λόγω της γρήγορης οξείδωσης των ευεργετικών συστατικών του.

Ο σιδερένιος μύλος της Westmark κάνει ακριβώς αυτό. Είναι κατασκευασμένος από μαντέμι με ειδική επίστρωση κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα, βιδώνει στο τραπέζι με την βοήθεια ενός σφιγκτήρα και είναι εξαιρετικά δυνατός και αποτελεσματικός. Εκτός από λιναρόσπορο μπορείτε να αλέσετε και άλλους σπόρους όπως πιπέρι, παπαρουνόσπορο και μικρές ποσότητες σιτηρών. Μπορείτε να ρυθμίσετε πόσο λεπτό θα αλέσετε το σπόρο, από το παξιμάδι στερέωσης της μανιβέλας.

Μετά από κάθε χρήση συνιστάται σκούπισμα με πανί ή ένα πινέλο, όχι πλύσιμο. Στερεώνεται σε επίπεδη και σταθερή επιφάνεια μέγιστου πάχους 2,7 εκατοστών.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Westmark
Πλυντήριο πιάτων:
Όχι
Χώρα κατασκευής:
Κίνα
Υλικά κατασκευής:
Χυτοσίδηρος

Μεταφορικά

• Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 29 € (ως 2 κιλά, όχι αντικαταβολή)

• Κόστος μεταφορικών από 3,20 €

• Όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα